Marathonbloggen

Marathonbloggen

Om Marathonbloggen

Marathonbloggen kan bruges til alle indlæg omkring marathonløb -

hvis du vil have tilladelse til at skrive indlæg skal du maile til info@marathongruppen.dk

link til Marathongruppen.dk

Samarbejde med AktivMotion.dk?

ProjekterPosted by Jens Jakob -aktiv motion Sun, January 24, 2010 21:20:51
Til alle læsere på marathongruppen.dk


Navnet er Jens Jakob Andersen, og jeg blogger på http://www.AktivMotion.dk, hvor jeg udgiver artikler om alt inden for træning, med specielt fokus på løbetræning. I fremtiden vil der tilmed komme anmeldelser af forskellige produkter, hvor løbere eksempelvis fra Marathongruppen kunne være "testpersoner".


Jeg kom forbi Marathongruppen.dk hvor jeg sad og læste nogle artikler.


Marathongruppen og AktivMotion har meget tilfælles, og det vil styrke begge parter at indgå et samarbejde, hvilket er mit forslag :)


Det I får ud af samarbejdet er at Marathongruppen.dk bliver "vigtigere" på nettet, og derved flere besøgende. Det betyder en mere aktiv hjemmeside, med flere kommentarer og dynamik.


Et samarbejde kunne bestå i at AktivMotion linkede til Marathongruppen og omvendt. Det har INGEN negativ effekt eller bivirkning. Andre forslag modtages med kyshånd


Hvad siger I til forslaget om at indgå et samarbejde?

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by hanne Tue, January 26, 2010 08:49:25

Sikken hjemmeside! Rigtig flot og nogle gode artikler. Ikke så godt at åbne i arbejdstiden for så går tiden bare...Jeg synes helt sikkert, vi skal sige ja tak til et samarbejde.

Posted by Per Fisker Mon, January 25, 2010 08:33:25

Jeg synes også at det lyder som en god ide, jeg har lagt en nyhedslæser ind i vores social network, så man kan se de sidste nye indlæg fra aktivmotion. Lad os få lidt flere kommentarer fra marathongruppens medlemmer

Posted by Henning Sun, January 24, 2010 22:02:07

Du er velkommen og glæder mig til samarbejdet er spændt på hvad du kan byde på !!